Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Havuz Modelleri

İÇ MEKAN HAVUZLARI

 

Pool Office modüler panel yapısı sayesinde oldukça geniş havuz modelleri seçenekleri sunuyor. Son derece modern ve minimalist havuz modellerinden tutun daha geleneksel ve demorf modellere kadar bir çok seçenek mevcut. 

 

Evinizde havuz kullanımına uygun büyük bir oda veya geniş bir bodrum katınız mı var? Ya da evinizin bitişiğinde kapalı bir ek alan yapıp içerisine havuz mu konumlandırmak istiyorsunuz? Pool Office Interior koleksiyonumuza bir göz atmanız yeterli. Pool Office Interior iç mekanlarla mükemmel birliktelik oluşturmak üzere tasarlandı.

 

Üstelik Pool Office Interior havuzunuza hydro masaj da ekleyebilirsiniz. Hydro masaj seçeneğiyle rahatlığın keyfini çıkarın.

 

İç mekan havuzunuzu daha konforlu hale getirmek isterseniz iyi bir ısıtma sistemi de ekleyebilirsiniz. Lütfen havuz ısıtma sistemleri için Havuz Isıtması başlığını inceleyin. İç mekanlar için tasarlanan ısıtma sistemleri aynı zamanda ortamın buharını da alacak şekilde tasarlandı.

 

 

Climabris

 

 

İç mekan havuzlarınızı ya da havuz kapamalarınızı ısıtmak mı istiyorsunuz? Bunun için sizleri Climabris markasıyla buluşturuyoruz.

 

Hem kolaylıkla havuzunuzun bulunduğu ortamı ısıtın, hem de olası nem problemlerinden daha başından kurtulun. Climabris kapalı havuzlar için özenle tasarlandı ve on yıldan uzun bir süredir özel ve kamusal kapalı havuzları başarıyla ısıtıyor.

© 2018 Copyright Pool Office Ltd. Tüm Hakları Saklıdır. Data1