Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Liner Havuz Kaplaması

Havuz Liner Kaplamaları iki gruba ayrılır. Bunlar Tek Parça Prefabrik Linerlar ve Rulo Linerlardır. Tek Parça Liner montaj edileceği havuza özel olarak fabrikada tek parça halinde üretilir ve bir defada montajı yapılırken Rulo Liner sahaya rulolar halinde gelir ve tamamen sahada montaj edilir.

 

TEK PARÇA PREFABRİK LINER

 

Özellikle Liner’ın uygulanacağı havuz 10x20 ebatlarından daha küçükse ve kullanım olarak kamusal bir kullanıma hitap etmeyecekse çoğunlukla Tek Parça Prefabrik Liner kullanımını öneriyoruz. Çünkü Tek Parça Prefabrik Liner bir defada ve fabrikada üretilir, dolayısıyla üzerinde neredeyse hiç dikiş izi barındırmaz. Sahadaki olası işçilik hatalarını sıfıra indirir. Üstelik maliyeti de Rulo Linerdan daha yüksek değildir.

 

AVANTAJLARI

 

- Üst düzey estetik sağlar.

 

- Tek parça olarak fabrikada makinalar tarafından birleştirilir dolayısıyla çok az dikiş izi barındırır.

 

- İstenilen renk ve desende üretilir.

 

- 10 yıl sızdırmazlık garantilidir.

 

- Motaj süresi çok kısadır.

 

- Havuza çok daha iyi yerleşir ve böylece çok daha bütüncül bir görüntü oluşturur.

 

Neden Liner Kullanımı?

 

Avrupa’nın pek çok ülkesinde yüzme havuzlarında liner kullanımı %80 seviyelerinin üzerine çıkmış durumda. Ülkemizde de giderek kullanımı artan havuz linerlarının avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz.

 

-Liner havuzlar seramik havuzlara göre çok daha sağlıklıdır.  Seramik havuzlarda söz konusu olan derz boşlukları, derz dolgu kimyasalları ve tüm bunların sonucu olarak oluşan sporlanma ve yosunlanmalar söz konusu değildir.

 

-Havuz linerları Anti-Spor ve Anti-UV oldukları için suyun kirlenmesi seramik havuzlara göre çok daha uzun süre alır.

 

-Liner havuzların temizlenmesi seramik havuzlara göre çok daha kolaydır.

 

-Liner havuzların uygulanması seramik havzulara göre çok daha hızlıdır.

 

-Liner havuzlar herhangi bir izolasyon gerektirmez. Linerın kendisi izolasyonu da sağlar, dolayısıyla sahada çok daha az bir işçilik gerektirir.

 

-Liner havuzlarda 10 yıl sızdırmazlık garantisi söz konusudur.

 

 

-Liner havuzlarda renk ve desen seçenekleri seramik havuzlara göre çok daha fazladır. Dolayısıyla estetik anlamda da ciddi olanaklar sağlar.

© 2018 Copyright Pool Office Ltd. Tüm Hakları Saklıdır. Data1