Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Havuz Modelleri

 

CLASSICO

 

Pool Office modüler panel yapısı sayesinde oldukça geniş havuz modelleri seçenekleri sunuyor. Son derece modern ve minimalist havuz modellerinden tutun daha geleneksel ve demorf modellere kadar bir çok seçenek mevcut. 

 

Classic'o havuzlar filtrasyon mantığı olarak içten filtrasyonlu olarak tabir edilen havuzlardır. Havuz gövdesinin içerisinde büyüklüğe bağlı olarak bir veya bir kaç adet skimmer ( suyun filtrasyona alındığı yer ) konumlandırılır ve su buradan filtrasyon sistemine gönderilerek daha sonra da rofulmanlar ( suyun havuza geri kazandırıldığı yer ) yardımıyla havuza geri getirilir. Skimmerlı sistemlerde herhangi bir denge tankı bulunmaz, taşmalı sistemlere göre daha basit , kullanımı ve bakımı daha kolay sistemlerdir.

 

Skimmerlı sistemlerde kum tipi filtrasyon ya da entegre filtrasyonlardan herhangi biri kullanılabilir. Bu sistemin esas avantajları kullanımının ve bakımının kolay olması, filtrasyon giderlerinin minimal düzeyde olmasıdır. Skimmerlı Sistemler günümüzde her geçen gün daha fazla tercih edilen sistemlerdir. Özellikle bu sistemlerin herhangi bir denge tankı veya teknik oda gerektirmemesi bu sistemi tercih sebebi kılmakta.

 

Elbette Skimmerlı Sistem'in de kendi içerisinde hala çeşitli model seçenekleri mevcut. Bu modeller hakkında daha fazla bilgi almak için destek hattımızı arayın!

 

HAVUZ SİSTEMİMİZİN KURULUM VİDEOSU

 

 

© 2018 Copyright Pool Office Ltd. Tüm Hakları Saklıdır. Data1