Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Havuz Modelleri

GİZLİ TAŞMALI AYNA HAVUZLAR

 

Pool Office modüler panel yapısı sayesinde oldukça geniş havuz modelleri seçenekleri sunuyor. Son derece modern ve minimalist havuz modellerinden tutun daha geleneksel ve demorf modellere kadar bir çok seçenek mevcut. 

 

Taşmalı Ayna Havuzlar Mondial Piscine koleksiyonunun en önemli parçalarından biri. Panellerinin olağanüstü tekniği sayesinde Ayna Havuzda taşma kanalı alt kısımda gizlenir ve çok küçük bir boşluktan suyun taşması sağlanır. Böylece üst düzey bir estetik sağlanmış olur. Havuzunuz dolu haldeyken etrafındaki herşeyi tıpkı bir ayna gibi yansıtır. Eğer yüzme havuzunuzda estetik mükemmelliği yakalamak istiyorsanız kesinlikle Ayna Havuzu tercih etmelisiniz.

 

Mondial Piscine taşmalı havuzların yapımında da poliropilen panel kullanımı konusunda ciddi AR-GE çalışmaları yapmış ve bunun sonucu olarak Ayna Havuzu ( Piscine Mirroir ) ürününü geliştirmiştir. 

 

Ayna Havuz ( Piscine Mirroir ) özellikle taşma havuzların yapımında ortaya çıkan, denge bozukluğu, denge tankından su sızması, denge tankının su kaçırması, taşma kanallarının estetik görünmemesi veya kullanılan plastiklerin kırılması, eskimesi gibi problemlerin neden olduğu tüm sıkıntıları ortadan kaldırmaktadır. Taşmalı havuzlarda da bütün bir sistemin prefabrik ve 10 yıl garantili olduğu nadir sistemlerden biridir.

 

Ayna Havuzlarda Taşma Kanalı Detayı

© 2018 Copyright Pool Office Ltd. Tüm Hakları Saklıdır. Data1