Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Havuz Modelleri

 

INFINITY HAVUZLAR

 

Pool Office modüler panel yapısı sayesinde oldukça geniş havuz modelleri seçenekleri sunuyor. Son derece modern ve minimalist havuz modellerinden tutun daha geleneksel ve demorf modellere kadar bir çok seçenek mevcut. 

 

Infinity Havuzlar da yine son dönemlerde oldukça fazla tercih edilen havuz sistemlerinden. Özellikle havuzun konumlanacağı arazi eğimli bir arazi ise havuzda sonsuzluk hissi oluşturmak için ya da havuzunuzun bir kenarında şelale etkisi oluşturmak için oldukça iyi bir yöntem. 

 

Mondial Panelleri Infinity Havuzlar için de yine oldukça uygun. Infinity havuzunuzun dış duvarını ise istediğiniz gibi kaplamanız mümkün. Infinity havuzlarda da yine ekstra bir denge tankına ihtiyaç yok. Havuz suyu normal entegre sistemle filtrelenirken ekstradan yapılması gereken tek şey taşan suyun biriktiği küçük havuzdan suyu bir pompa yardımıyla doğrudan havuza geri kazandırmak olacaktır. 

 

Dolayısıyla bu yöntemle hem havuzunuzu normal bir şekilde filtre edebilir, hem de havuzunuza çok farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

 

© 2018 Copyright Pool Office Ltd. Tüm Hakları Saklıdır. Data1